Skärmklipp 2016-06-29 15.36.26

NYHETER

2012 > 03

Efter noggrant övervägande och en längre tids förberedelse har det kända och populära skidåkarparet Anna Haag och Emil Jönsson valt att anlita Ross arkitektur & design.

 

Pål Ross kommer personligen att svara för att uppfylla deras drömmar och visioner om sitt nya livsrum.

 

Mer information om projektet kommer löpande att presenteras under 2012.

Under vintern 2012 har förhandlingar pågått mellan intressenter i Turkiet och Ross arkitektur. Samtalen har nu resulterat i en beställning på 12 bostadsrättslägenheter i Side. Området ligger i det populära kustområdet mellan Antalya och Alanya.

 

Lägenheterna kommer att designas med Ross höga kvalité och välkända formspråk och kommer erbjudas först och främst beställare från Skandinavien som önskar ett alternativt exklusivt boende i landet.

 

Projektet är ett pilotprojekt med avsikt att leda till fler och större sammarbeten mellan beställaren och Ross. Under april kommer de första skisserna presenteras och byggnationen är planerad att starta under sommaren 2012. Information om var bostadsrätterna kommer att marknadsföras kommer att presenteras under April månad men intresseanmälningar kan göras redan nu till info@ross.se.

Ross välkomnar nu Joachim Aksar till vårt projekteringsteam. Joachim tillför en stark profil med internationell byggnadsingejörs examen som fundament till hans kunskap. Även språkligt finns en ny bredd där Ross nu kommer att kunna föra samtal på Turkiska, Franska och Mandarin.

 

Joachim förnyar Ross efter att Ylva Bengtsson valt att avslutat sin anställning hos oss för nya utmaningar inom mer komersiell arkitektur. Vi ser fram mot att våra uppdragsgivare får ta del av Joachims driv och kunskap.

Arkiv

Senaste nyheter