Skärmklipp 2016-06-29 15.36.26

Ross sponsrar barnhemmet.se

Ross arkitektur & design har gått in som sponsor i den välgörenhetsgala som arrangeras av Lifestyle till förmån för barnhemmet.se. En komplett projektering av Villa Skärgård kommer att ropas ut under den auktion som hålls på galan och hela arvodet ges oavkortat vidare till barnhemmet.se Marknadsvärdet på projekteringen är 245.000 kr!

 

Barnhemmet.se drivs av Johnnie Krigström och Mathias Särnholm, kända från Room Service på kanal 5. 2006 byggde de i samband med en dokumentärfilm, Hello Africa, ett barnhem för 13 föräldralösa barn som tidigare bodde på gatan. Detta drivs nu vidare med hjälp av donationer och sponsring.

 

Ross har sedan tidigare 7 fadderbarn, en för varje anställd, och ger regelbundet bidrag till Röda Korset och Kronprinsessan Victorias fond som stöder och hjälper barn med extra behov.

 

Galan hålls den 8 juni kl 15.00 - 23.00 i Villa Pauli och vi uppmanar alla som har fått en inbjudan att komma och och lägga ett bud på de fina saker som ropas ut.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter