Skärmklipp 2016-06-29 15.36.26

Nytt samarbete!

Anna Öster & Sara Sandanam

Ross Arkitektur & design - Sandanam & Öster

 

Som en naturlig fortsättning av att vara ledande med att erbjuda egen exklusiv design i livsbejakande tidlös miljö har Ross nu ytterligare utökat servicenivån när det gäller inredning av sina projekt.

 

Anna Öster och Sara Sandanam, två välkända inredare, som tillsammans driver företaget Sandanam & Öster går nu in i ett helt nytt samarbete med Ross. Duon som gemensamt har många års erfarenhet med att skapa fantastiska livsmiljöer kommer nu erbjuda sina tjänster till Ross kunder. Allt från enstaka inredningskonsultationer till totalt genomförda inredningar i såväl nybyggnationer som befintliga hem.

 

Kännetecknade för Anna och Saras arbete är att de alltid är mycket lyhörda och uppmärksamma på att sätta sig in i de önskemål, drömmar och den känsla som kunden vill uppnå. Eller som de själva uttrycker det; "Harmonin och trivseln är direkt kopplat till det inre hos personerna som skall bo där". Detta kombinerat med att stor vikt läggs på känsla och balans i slutresultatet ger mycket nöjda beställare.

 

Sandanam & Öster har senast arbetat med "Sofias Änglar" i Kanal 5 och "Äntligen hemma" i TV4. Dessutom finns bl.a Riksbyggen, Hemtex och en rad privata hem och publika miljöer med på deras långa referenslista. Ross ser fram mot att kunna erbjuda tjänsten fr.o.m februari 2013. Intresseanmälan.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter