Skärmklipp 2016-06-29 15.36.26

Olympiskt Guld & Brons!

Emil Jönsson, Jan Öström, Pål Ross och Anna Haag.

Våra fantastiska skidåkare och numera Rosshusägare, Anna Haag & Emil Jönsson höll i måndags kväll hov i Helly Hansens konceptbutik på Drottninggatan i Stockholm. Ross som har designat deras nya villa i Östersund var givetvis inbjudna att dela glädjen över de stora framgångar det svenska skidlandslaget hade vid OS i Sotji 2014.

Anna kom hem med en guldmedalj och Emil med två brons. Två starka prestationer av två viljestarka profiler som inte räds utmaningar. På frågan hur det funkar att skapa sitt drömhem samtidigt som man förbereder sig på ett OS och sedan deltar i det, svarade båda att det varit en avgörande faktor i deras lyckade resultat!

För att fullt ut fatta vad de menade och hur det kunde vara en stärkande faktor så var förklaringen att husprojektet gav en otroligt positiv glädje och omväxling i det annars så hårda träningsschemat. Ett helt annorlunda mål och glädje för deras gemensamma framtid som långsamt och säkert växte fram varje gång de kom hem från ett träningsläger. Anna & Emil är också supernöjda med den support de fått från Ross och entreprenör as construction för att bygget skall gå så smidigt som möjligt.

Vi ser nu med glädje fram till det färdiga slutresultatet som beräknas stå klart i sommar.

Återigen stort grattis till medaljerna och den fantastiska prestationen att vara bäst när det gäller!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter