Skärmklipp 2016-06-29 15.36.26

NYHETER

SÅLD!
På Fantholmen vid vackra Ekerö erbjuds en härlig och stor strandtomt med eget vatten. Här kan du skapa ditt drömhus och Ross stödjer dig hela vägen om du väljer vår design. Försäljningen är startad så hör av dig snarast om du är intresserad. (OBS! Tomten erbjuds utan specifikt krav på vald arkitekt eller entreprenör via Mäklarringen, Carola Sellman)

För att möta den ökade efterfrågan på unik skandinavisk design i bl.a Spanien har Ross valt att erbjuda möjligheten att anlita oss för uppdrag i landet. För att säkra slutresultatet har ett samarbete med välrenomerade konsulter och utförare etablerats så processen med att få igenom bygglov och att bygga husen sker på absolut bästa sätt. Första projektet är redan startat i Altea.

Fina sjölägen till salu. Skapa ditt unika Rosshus nu!

På vackra Gällstaö, som är en del av Ekerö, har Ross i samarbete med tomtägaren rätten att erbjuda dig att förvärva ett underbart sjöläge för ditt nya Rosshus.
Fyra tomter finns tillgängliga och har inte presenterats på den officiella marknaden ännu. Fram till den 31 maj har Ross ensamrätt och vi vill med detta erbjudande göra dig uppmärksam på möjligheten.

I bifogad pdf kan du läsa mer om förutsättningarna.
Kontakta oss omgående om du är sugen på detta unika tillfälle.
Mail: Jan@ross.se

Villa White
Villa White
Villa Panorama
Villa Panorama

Ross arkitektur & design utökar nu vår unika design med ytterligare två nya modeller, Villa White och Villa Panorama. Villa White är ett samarbete mellan stjärnarkitekt Pål Ross och nya designspecialisten/arkitekten Ossian Tove. 

Först ute är magnifika Villa White som med sin djärva och storslagna design har fått många av våra medarbetare och testpersoner att snabbt jubla "Jag vill ha en!". Den omedelbara känslan är en viktig ingrediens i vår nya linje som alltid skall finnas i ett äkta Rosshus.

Villa Panorama är en vidareutveckling av en tidigare Rossmodell som nu fått en mindre dos av Ossians renderingsgener efter instruktioner och förädling av Pål. Ett stor litet hus som även det ger rätt känsla vid första anblicken.

Båda modellerna är under fortsatt bearbetning, men vill du säkra dig det första exemplaret är vi redo att sätta din personliga prägel på just ditt exemplar redan nu. Skriv in i intresseanmälan vilken modell du är intresserad av.

loading...

Över 80.000 personer besökte årets event och Ross var som tidigare officiell sponsor för denna prestigefyllda tävling och uppvisning av det bästa inom hästvärlden. Vårt pris i "Last man standing" är mycket uppskattat och vi ser fram till att allt fler hästägare inser värdet av unik och ledande arkitektur även till sina stallbyggnader och gårdar.

Arkiv

Senaste nyheter