Skärmklipp 2016-06-29 15.36.26

Ross arkitektur & design AB vinner prestigefullt pris i Internationellt sammanhang!

Ross arkitektur & design har utsetts till en av vinnarna i den prestigefulla tävlingen "International Property Awards" för den Europeiska regionen, 2013. En gala kommer att hållas i London den 24 september för att hedra de vinnande företagen. Arkitektkontorets två ägare, Pål och Deirdre Ross kommer närvara för att ta emot priset.

Ross Arkitektur & Design AB informerades under juli att det är bland de vinnande företagen i den ansedda tävlingen "International Property Awards" för den Europeiska regionen, 2013. Ross tävlade mot ett antal andra företag i Sverige för att få detta erkännande.

De vinnande företagen från respektive land i Eurpoa har bjudits in att delta vid en gala och presentationsmiddag på Grosvenor House Hotel i London den 24 september, där de kommer att hedras och få besked om vilket erkännande de erövrat. De högst premierade kommer att tillkännages under kvällen och går vidare till "International Property Awards" globala tävling.

Stuart Sköld, ordförande för International Property Awards, säger, "På kontinenten, mest känd för sin tidlösa arkitektur och imponerande byggnader, skapar dessa vinnande företag moderna byggnader och bostäder som ökar skönheten i sina gamla världsstäder samtidigt som de tillför moderna och innovativa funktioner."

"European Property Awards" är en del av de sedan länge etablerade "International Property Awards", och en av världens rikaste tävlingar om man mäter det sammanlagda värdet på deltagande projekt. Logotypen som pristagarna får nyttja är erkänd som en symbol för excellent kompetens av den globala industrin. European Property Awards rankas också som ett av de mest prestigefyllda omnämnanden inom den kommersiella bostads och fastighetsindustrin.

I slutet av året kommer de högst rankade vinnarna från European Property Awards tävla mot de vinnande företag från Asien, Afrika, Storbritannien, Amerika och Arabien. Allt för att finna den absolut  bästa i världen i varje kategori.

Juryn består av cirka 70 experter, däribland Andrew Panting, Director of Operations för British Property Federation, Peter Bolton King, Global Residential direktör för Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS), och Christian Morris, chef/ägare av arkitektbyrån Yotomo Ltd.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter