Skärmklipp 2016-06-29 15.36.26

SÅLT!! Exclusiv designprojekt med magnifik utsikt över Mälaren i Granbystrand, Sigtuna!

loading...

SÅLT!

Unikt Rossprojekt på tomt med strandläge!

Till dig som snabbt vill komma igång med ett exklusivt unikt Rosshus i bästa läge!

Klar Rossprojekteringbeviljat bygglov och lättbyggt, vackert strandläge på 1106 kvm erbjuds i natursköna Granbystrand utanför Sigtuna. Närmaste grannar har redan valt Ross och helheten kommer skapa en fantastisk dynamik för områdets bästa tomter. Området har också egen brygga med båtplatser!

Detta unika Rosshus är ur vår exclusive design och är speciellt anpassad för tomten och ett aktivt, behagligt familjeliv på platsen. Tre sovrum, två badrum, underbart kök/matsal/vardagsrum/bibliotek, dubbel takhöjd, rymligt garage och pool. Även källarvåning kan erbjudas där träning, hemmabio, vinkällare med fördel kan placeras. Totalt ca. 300 kvm. Allt i välkänd Rosskvalité som borgar för ditt livs investering.

Se mer om tomten hos ansvarig mäklare här!

Intresseanmälan mottages direkt av mäklaren!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter