Skärmklipp 2016-06-29 15.36.26

ROSS Arkitektur & Design bjöd in till ett exklusivt frukostmöte på vackra Hotell Ett hem.

I samarbete mellan Connoisseur och ROSS Arkitektur & Design bjöds några få exklusivt utvalda deltagare in till ett härligt och inspirerande frukostmöte med temat; ”Arkitekturens kraft till att förnya, förfina och förädla ditt framtida liv - en förnyelse av ditt unika livsrum” på hotell Ett Hem i Stockholm. 

Pål Ross som är en av Sveriges ledande arkitekter tog med frukostgästerna på en resa i arkitekturens skapande värld och hans otroliga förmåga att skapa livsmiljöer utifrån vår egen valda framtid. Det samtalades om styrkan av att välja rätt arkitektur för sitt liv, för att uppnå maximal återbäring på investerat kapital både vad det gäller livskvalité och ekonomi, samt även om hur det kan vara helt avgörande för din och familjens personliga välmående in i framtiden. 

Ross har sedan starten1996 fått ett flertal fina utmärkelser för sin arkitektur. Med en fulländad design, ytterst hög kvalité och samtidigt funktionell arkitektur har vi under snart 20 år varit ledande i att erbjuda egen unik exklusiv design - allt för att fullt ut skräddarsy funktionerna, känslan och händelserna som man önskar i sin personligt skapade livsmiljö.

loading...

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter