Skärmklipp 2016-06-29 15.36.26

Vad är lyx?

Pål Ross och Jan Öström tillsammans med Rodney Collins, Regional Director, McCann Truth Central.

För att få svar på detta deltog Ross i ett seminar arrangerat av Connoisseur i samarbete med McCann. Bukowskis var vald som en fin inramning för dagen och flera starka namn var med i panelen. Eric Wachtmeister, Paula von Wachenfeldt och Peder Lamm. Som moderator fungerade Mr Rodney Collins som en trygg, kompetent sammanhållande faktor.

Två rapporter presenterades som utvärderade vad som värderas högst inom lyx och hur man uppnår det. Den första från McCann och den andra från Connoisseur.

Båda rapporterna summerar att hårt arbete, utbildning och en del tur är viktiga grundstenar för de personer som ingick i undersökningen, för att uppnå succé och välstånd och därmed förmågan att välja lyx. Att råda över sin tid, god hälsa och ett fantastiskt individuellt boende placerade sig högre än  mängden pengar man har.

Glädjande för Ross var det faktum att individuella lösningar, mycket hög kvalité och en begränsad tillgång var tydliga markörer för att definiera lyx. Så vi kan nu bekräfta att Ross sedan 1996 har tillfört lyx till vår viktigaste tid. Den egna tid vi skapar utrymme för i våra unika livsmiljöer!

Jag önskar denna lyx!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter