Skärmklipp 2016-06-29 15.36.26

ECO NOW en succe för Ross!

loading...

Ross medverkade vid ECO NOW´s event i Clarion Sign hotells bankettsal, söndagen den 9 februari. Speciellt inbjudna gäster  från bl.a. Connoisseur Club fick under tre timmar ta del av ledande klimatsmarta och hållbara produkter och tjänster. Ross var en av huvudattraktionerna och Pål Ross höll en mycket uppskattad presentation om arkitektur och det ofyrkantiga klimatsmarta alternativ han erbjuder.

BMW hade vänligen lånat ut sin nya elbil i3, som liksom Ross sätter en ny standard i branschen. En bil Ross valt som sin nya firmabil för att tydligt markera vilken väg och ansvar vi bör ta när det gäller vår energikonsumtion.

Med oss var också vår nya samarbetspartner inom energiteknik, Rehact AB. VD Svante Bengtsson informerade personligen besökarna om de revolutionerande framsteg de gjort med hänsyn till att effektivisera energiförbrukning i ventilations och värme/kyl system. Helt ned till besparingar på 85% i förhållande till nuvarande nivåer. Ett mycket spännande och lovande samarbete för våra kunder och oss.

Ett första gemensamt projekt med denna teknik skall nu skapas på Dalarö. Mer om detta kommer under våren.

En mycket lyckad tillställning!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter