Skärmklipp 2016-06-29 15.36.26

Ross - Granturismo Expo 2013, en succé!

Det var med stora förväntningar Ross installerade sin fina monter i de gamla fabrikslokalerna i Nacka Strand torsdagen den 7 november.

En blankpolerad Ferrari 458 Italia, vänligen utlånad av Autoropa, stod redan klar och väntade på oss. Vårt samarbete med Bang & Olufsen gav tillgång till en exklusiv TV där ett fint bildspel rullade som inspiration.  Allt för att förstärka vår närvaro i detta unika och nya  sammanhang för Ross.

Fredagen var VIP med endast inbjudna gäster och lokalerna blev snabbt fyllda med connoisseurer som till fullo uppskattade att även finna Ross bland starka varumärken som t.ex Koenigsegg,  Bently, Porsche och Maserati.

Lördagen och Söndagen fortsatte med samma uppskattande samvaro med en mycket stor publik som valt att använda sin helg på exklusiv design i både ny och gammal förpackning.

Ross vill gärna säga tack till alla er som besökte oss och ställde intressanta, viktiga och förnyande frågor. Flera av er har valt att träffa oss igen och vi ser fram mot att förvalta förtroendet hela vägen till ert nya livsrum!

Ett stort tack till våra samarbetspartner och till arrangören som gjorde ett toppenjobb!

Mvh
Pål Ross & Jan Öström

loading...

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter