Skärmklipp 2016-06-29 15.36.26

Qatar Television gör reportage om Ross design!

Ross arkitektur & design blev under maj kontaktade av Qatar Television och den internationellt kända designer och tvprofilen Fotini Fowlkes. Förfrågan gällde Ross spännade design i Sverige och om möjligheten att få komma upp med ett filteam för att göra ett reportage till deras serie "Ma maison". Serien presenterar innovativ arkitektur och inredningsdesign tillsammans med skaparna bakom verken, från hela världen.

Under den första delen av juni kom teamet från Qatar TV upp för att filma på plats. Villa Näckrosen och Villa Atrium valdes i samråd mellan Fotini Fowkles och Pål Ross ut som två värdiga representanter för inspelningen.

Två effektiva dagar, ett mycket professionellt filmteam och en mycket närvarande arkitekt resulterade i ett spännande reportage som förväntas sändas i december 2013 över hela Mellan Östern.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter