Skärmklipp 2016-06-29 15.36.26

Sjöräddningssällskapets nya station på Ekerö!

loading...

Se de första bilderna här.

I samarbete med Sjöräddningssällskapet har Ross tagit fram en modern, funktionell och nyskapande sjöräddningsstation till Ekerö. Avsikten är att stationen skall vara en stark utgångspunkt för de aktiviteter som bedrivs i Mälaren samt en samlingspunkt för utbildning, information och beredskap. 
Projektet har nu klarat de första granskningarna från beställaren, kommun och markutvecklare och går nu in i steg två där bygglovshandlingar skall skapas.

Parallellt presenteras även stationen för leverantörer och sponsorer med erbjudanden om att vara en del av det nya sammanhanget. Vill du vara med och stötta projektet är du varmt välkommen att anmäla ditt intresse här.


 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter