Skärmklipp 2016-06-29 15.36.26

Ross skapar ny sjöräddningsstation!

I samarbete med SSRS, Sjöräddningssällskapet, designar Ross nu Ekerös nya sjöräddningsstation.

Uppdraget har givits till Ross efter noggranna förberedelser från SSRS där en partner sökts som skulle kunna förvalta den unika själ och historia Sjöräddningssällskapet har.

 

Vid senaste genomgång av hittills skapat material var beställarna helt mållösa och efter presentationen överlyckliga över sitt val av arkitekt. Arbetet fortsätter nu med att färdigställa skisserna. Avsikten är att i starten av 2013 presentera ett skarpt förslag till Ekerö kommun. 

 

SSRS är en ideell organinsation och som sådan beroende av bidrag från företag och privata. Ross har därför valt att sponsorera stora delar av projekteringen genom starkt reducerade arvoden. Allmänheten, företag och organisationer kommer så småningom även de att erbjudas att vara med. Intresserade kan dock redan nu anmäla sitt intresse via Ross här, så förmedlar vi den vidare till SSRS. Alla bidrag är välkomna, så var med och investera i framtidens moderna sjöräddning. De räddar liv, med garanti!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter