Skärmklipp 2016-06-29 15.36.26

Ross får order på 12 Bostadsrätter i Turkiet

Under vintern 2012 har förhandlingar pågått mellan intressenter i Turkiet och Ross arkitektur. Samtalen har nu resulterat i en beställning på 12 bostadsrättslägenheter i Side. Området ligger i det populära kustområdet mellan Antalya och Alanya.

 

Lägenheterna kommer att designas med Ross höga kvalité och välkända formspråk och kommer erbjudas först och främst beställare från Skandinavien som önskar ett alternativt exklusivt boende i landet.

 

Projektet är ett pilotprojekt med avsikt att leda till fler och större sammarbeten mellan beställaren och Ross. Under april kommer de första skisserna presenteras och byggnationen är planerad att starta under sommaren 2012. Information om var bostadsrätterna kommer att marknadsföras kommer att presenteras under April månad men intresseanmälningar kan göras redan nu till info@ross.se.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter