Skärmklipp 2016-06-29 15.36.26

Ross arkitektur & design stödjer Kronprinsessan Victorias fond

Ross arkitektur & design kommer under 2012 starta med att låta arvodet och vinsten från försäljningen av första huset ur deras limited edition serie "Villa Skärgård" gå oavkortat till Kronprinsessan Victorias fond. Företaget vill på detta sätt öka sin insatts till behövande barn och ungdom i Sverige. Tidigare har insatser gjorts för Röda Korset och Läkare utan gränser. Sju fadderbarn finns också, ett för varje anställd.
- Ett enkelt och effektivt sätt som fler företag borde ta efter, menar Pål Ross, VD och arkitekt i bolaget. Om Kronprinsessan Victorias Fond
Kronprinsessan Victorias Fond startade som en insamling i Radiohjälpens regi 1997, för att stödja funktionshindrade och kroniskt sjuka barn och ungdomar i Sverige. I dag uppmärksammas insamlingen årligen i samband med nationaldagsfirandet i Sveriges Television den 6 juni samt 14 juli då Kronprinsessan firar sin födelsedag på Öland.

 

Länk till Victoriafonden

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter