Skärmklipp 2016-06-29 15.36.26

Ross arkitektur & design flyttar till nya lokaler på Drottningholm

Ross arkitektur & design har under många år varit en tydlig profil för de boende i Äppelviken. För resten av Sverige är det mer deras prisbelönade arkitektur som tydligt står fram. Med utmärkelser som Sveriges vackraste villa 2009 och Jämtlands kulturminnespris 2010 är det ett starkt team som nu förbereder sig på flytt till Drottningholm.

 

Ross, som startade redan 1996, har fått plats i de gamla anrika lokalerna i Hertigarnas stall. Stallet ligger mitt emot Drottningholms slott på den natursköna Malmen och kommer nu bilda ramen för ateljéns fortsatta kreativa verksamhet. Inflyttning beräknas ske under april 2012.

- Nya och gamla kunder önskas varmt välkomna till de nyrenoverade lokalerna, hälsar VD Pål Ross.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter