Skärmklipp 2016-06-29 15.36.26

Samarbete med den välrenommerade Norska entreprenören, Ansnes A/S

Ross avsikt med att vara ledande med att erbjuda unik design i livsbejakande klimatsmarta miljöer tar ett nytt steg i sin målsättning att vara tillgänglig för en större skandinavisk publik.

 

Ett samarbete mellan Ross arkitektur & design och den Norska entreprenören Ansnes A/S har inletts med avsikt att erbjuda Norska beställare en trygg och säker process när de beställer en av Ross unika villor.

 

I sin strävan efter att erbjuda en större andel av den skandinaviska marknaden sin unika design har nu Ross arkitektur & design AB inlett ett samarbete med den välrenommerade Norska entreprenören Ansnes A/S.

Ansnes A/S drivs och ägs av Ivar Rune Ansnes som grundade sitt företag redan 1987. Han är byggmästare och har sedan starten byggt upp en solid och robust verksamhet som idag omfattar sex olika mästarfack inom Entreprenad, VVS, Murare, El, Snickarverkstad och Markarbete. Ansnes A/S kan idag hantera beställningar på totalentreprenad från hela regionen omkring Oslo.

 

Pål Ross, ägare och chefsdesigner hos Ross arkitektur & design, startade sin företagsresa 1996 och har sedan dess utmärkt sig ett flertal gånger med sitt unika och vackra formspråk. Senast 2009, då han en av hans skapelser, Villa Victor, uppmärksammades med utmärkelsen "Sveriges vackraste villa". Huset framröstades av svenska folket i konkurrens med över 700 andra villor.

 

Tillsammans vill nu dessa båda framgångsrika företag erbjuda norska beställare en kvalitetsprodukt utöver det vanliga med en design som passar den Norska landskapsbilden perfekt.

 

Under 2012 kommer endast två projekt erbjudas den Norska marknaden. Detta för att skapa en exklusivitet för de första beställarna i landet och att borga för en trygg och säker byggprocess.

 

- Vi ser med glädje och stolthet fram till att presentera Ross design i Norge, säger både Pål Ross och Ivar Rune Ansnes, två duktiga företagsledare, nu med ett gemensamt mål.

Arkiv

Senaste nyheter