Skärmklipp 2016-06-29 15.36.26

Unik design i nytt område utanför Uppsala

I förbindelse med skapandet av det nya bostadsområdet Lindbacken, Östra Vaksala utanför Uppsala erbjuds nu intresserade tomtköpare ett samarbete med Ross arkitektur & design för att ta fram deras helt unika nya hem.

 

Ett helt nytt bostadsområde håller för närvarande på att ta form utanför Uppsala. Området, som döpts till Lindbacken, kommer att få plats till ca 700 fastigheter, med inslag av både villor, stadsvillor, radhus och flerfamiljsbostäder. Skola och dagisverksamhet, liksom stora inslag av park och lekytor tillsammans med den nära tillgången på natur kommer att skapa ett av Uppsalas mer spännande områden för ögonblicket.

 

Ett tiotal av de mest attraktiva tomterna i området har öronmärkts till Ross arkitektur och design. Intresserade familjer som önskar ett kvalitetsboende med en unik design och möjlighet att påverka sitt framtida livsrum maximalt erbjuds nu dessa platser via ansvarig mäklare för området, Ulrika Lööf från Riksmäklarna. Hon nås här: Mob: 070-201 43 93, alternativt e-post: ulrika.loof@riksmaklaren.se

 

Området kommer att utbyggas i tre etapper varav den första startar 2012.

Se området här: www.ostravaksala.se

 

Arkiv

Senaste nyheter