Skärmklipp 2016-06-29 15.36.26

Besök ett ovanligt lågenergihus!

Villa Äntligen är inget vanligt byggprojekt. En harmonisk arkitektur med nydanande formspråk och sekelskiftesdetaljer kombineras med modern byggteknik och de senaste lösningarna för att spara energi. Spännande samarbete mellan Prisbelönade Ross arkitektur & design ab och Ortogonal AB visas nu för allmänheten.

 

Nu kan du besöka Villa Äntligen, beläget i Haninge söder om Stockholm. Ett lågenergihus som skiljer sig från mängden.

— Hittills har många lågenergihus sett ut som tråkiga lådor. Det gör inte Villa Äntligen, säger Magnus Gustafsson, VD för Ortogonal AB.

 

Datum: Lördag 10 september 2011

Tid: Kl 10.00, 12..00 och 14.00

Närvarande: Magnus Gustafsson från Ortogonal AB samt Pål Ross från Ross Arkitektur & Design.

Föranmälan: Kontakta Andreas Andersson på Ortogonal AB, telefon 0707-305 101, e-post andreas@ortogonal.se, för vägbeskrivning och detaljer.

 

Projektet är ett samarbete mellan byggkonsulten Ortogonal AB och Ross Arkitektur & Design. Byggnaden beräknas stå klar senare i år och har en energiförbrukning som motsvarar 20 % av dagens krav på svenska villor.

 

Mer information om Villa Äntligen finns på www.ortogonal.se/villa-antligen.

Ortogonal är bygg- och mätkonsulter med huvudnäring inom lantmäteri och byggnadsgeodesi, men utför även uppdrag som kvalitetsansvariga. Företaget är främst verksamt i Stockholmsområdet.

 

Ortogonal arbetar med projekt inom hus- och industribyggnation, infrastruktur samt mark- och anläggningsarbeten. Kunder är bland andra arkitekter, konstruktörer och entreprenörer, men även privatpersoner och myndigheter.

Arkiv

Senaste nyheter