Skärmklipp 2016-06-29 15.36.26

LIMITED EDITION

Villa Victoria

Beskrivning

Hustyp: LIMITED EDITION. Två plan med hiss

Nettoyta m2: Originalmodell 309, Visat projekt 700 (adderad källarvåning ca 400 kvm)
Nödvändig byggrätt m2: Original 204 + 20 (skärmtak+balkong) 

Nyhet! Ross Finans
 

Villa Victoria är en mycket generös villa med herrgårdskaraktär som lämpar sig synnerligen väl för den aktiva och sociala familjen. Här samlas ni gärna kring högtider, sommar som vinter, eller bara för en improviserad grillkväll med bästa vännerna. De stora sällskapsytorna skapar en härlig inramning och väl tilltagna gästrum gör det lätt att erbjuda gästerna övernattning utan att ge avkall på eget utrymme.
> Forts...

FORTSATT Beskrivning

Villan välkomnar med en stramt klassisk entréfasad med flyglar och symmetriskt placerade fönster. I mitten mjuknar huset upp med en cirkulär form som tar emot besökaren och de boende med en bred dubbel entrédörr försedd med sidoljus, pelare och en vacker balkong.


På andra sidan huset, i den mer privata delen, inramar husets flyglar terrassen med en stor omfamnande fasad. Här finns flera glasade pardörrar från matsalen, vardagsrummet och husets bibliotek som suddar ut gränsen mellan inne och ute och gör det enkelt att obehindrat och lätt nyttja ytorna när lusten faller på.

Till vänster i entrén finns ett stort kapprum med generös plats för jackor och skor, hiss till ovanvåningen och tillgång till gäst-wc och klädvård. Till höger lockar en öppen spis och vardagsrummet besökaren att söka sig in i huset. Dubbel takhöjd, panoramafönster och utsikt mot terrassen förstärker intrycket av ett magnifikt hus. I förlängningen av vardagsrummet, i den högra vingen, finns ett bibliotek som vid behov kan stängas med två stora skjutdörrar. Ett stort gästrum med eget badrum har diskret placerats bakom vardagsrummet så en privat del har skapats för gäster som kanske stannar lite längre.

I den vänstra vingen ligger ett vackert, funktionellt kök med en öppet kopplad matsal där små som stora sällskap lätt kan serveras obehindrat. Fyra pardörrar leder ut till terrassen och ger enkelt tillgång till den generösa terrassen. Som en extra finess finns ett skjutväggsparti mellan matsal och kök som gör det möjligt att välja dignitet på middagsbjudningen.

Till det övre planet kommer man via en vackert böjd trappa som ligger som ett smycke centralt i huset. Utsikt över vardagsrum, terrass och den dubbla takhöjden gör varje tur i denna trappa till en upplevelse. Väl uppe möts du av ett luftigt galleri som leder till de privata delarna av huset.

Här finns en lyxig och stor masteravdelning med sovrum, stort dressingrum (med klädnedkast till tvättstugan) och badrum/spa med både skulpturalt badkar och dusch. Från badrummet leder en dubbeldörr ut till en privat balkong med utsikt över villans terrassområde och pool.

Ytterligare finns här två hotellrumslika gästrum med plats för dubbelsäng och direkt anslutning till egna badrum, väl lämpade för utflugna barn som kommer på långväga besök. Gästrummen kan självklart även inredas till barnrum så att villan passar bra för den större barnfamiljen. Med hjälp av en mindre justering på ovanvåningen kan villan utrustas med upp till fyra barnrum.

Som tillbehör kan huset erbjudas med ett eller två dubbelgarage att placera ut på tomten. Här kan du få plats med upp till fyra bilar, cyklar, arbetsbänk och en del av villans teknik. I presenterat projekt har en större volym önskats i källarvåningen vilket resulterat i ca 400 kvm extremt funktionellt och generöst utrymme där inget behöver avstås på grund av platsbrist.

Villan byggs med samma höga materialstandard och byggmetoder som vår övriga produktion, platsgjutna stommar, ingen förekomst av spånplattor, intelligent elsystem, bergvärmepump, vägghängda toaletter och allt annat som ingår i receptet av ett äkta Rosshus.
En fantastisk investering både vad gäller livskvalité och ekonomi.

Live in a Work of Art ®