Skärmklipp 2016-06-29 15.36.26

LIMITED EDITION

Villa Saturnus

Beskrivning

Hustyp: LIMITED EDITION. Två plan + full källarvåning

Nettoarea m2: 309. Erbjuds även utan källarvåning, då 189 m2
Nödvändig byggrätt m2: 142 + 5 (skärmtak)
Nyhet! Ross Finans

Villa Saturnus är en högkvalitativ livsmiljö i exklusiv design. Formspråket överraskar och förmedlar en klassisk siluett med ett modernt snitt utöver det vanliga. En komposition skapad av spänningen mellan linjer från förfluten tid till framtid.


Ytskikt och material är gedigna, smakfulla och varsamt utvalda för att uppnå yppersta kvalitet. En kombination av många kreativa lösningar och omsorgsfull utformning av detaljer leder fram till en sammanhållen inredning som andas harmoni och tidlöshet.
> Forts...

FORTSATT Beskrivning

Entrén har en vänlig framtoning med mjuka former. Stengolv av bruten Offerdals skiffer och vitrappade väggar.


Husets gemensamma ytor består av en öppen spännande planlösning som i samspel med naturen erbjuder familj och vänner tillfälle till samvaro i en omgivning utöver det vanliga. LED-belysning bidrar till en inbjudande atmosfär och definierar den svängda formen ut mot terrassen. Kvällstid skimrar turkost vatten i den upplysta infinity-poolen. En inglasad eldstad i det generösa köket förhöjer stämningen.


Mastersovrummet har utsikt mot två väderstreck, access till en övre och insynsskyddad terrass med bubbelpool samt ett privat badrum. Övervåningen inrymmer därutöver tre funktionella sovrum med inbyggd generös klädförvaring och gemensamt badrum. Alla bad och våtutrymmen har en lugn och harmonisk karaktär och färgskala.


I källarplan finns utrymmen som vinkällare och biosalong, tvåbilsgarage och förrådsutrymmen, därutöver även en tvättstuga omsorgsfullt utformad för bästa möjliga funktion med praktiskt tvättnedkast från de andra våningarna.


Villa Saturnus har också de senaste innovationerna inom installationsteknologin.

Ett intelligent styrsystem kontrollerar värme, ventilation, ljud, LED-belysning, bild, el och larm för att optimera nyttjande och sänka driftskostnader.

 

Live in a Work of Art ®