Skärmklipp 2016-06-29 15.36.26

LIMITED EDITION

Villa Oas

Beskrivning

Hustyp: LIMITED EDITION, Suterräng + atrium + takterrass
Nettoarea m2: 220
Nödvändig byggrätt m2: 173 + 7 (skärmtak)

Nyhet! Ross Finans
 

Villa Oas är ett modernt suterräng atriumhus i två våningar med en fantastisk stor takterrass. Ross omisskännliga unika mix mellan klassiskt och modernt säkrar dess hållbarhet över tid. Byggnaden är designad för att ta upp minst en vånings nivåskillnad i terrängen.

Villa Oas byggnadsyta är 172 m2 med 263 m2 bruttoarea och dess nettoyta är 220 väldisponerade m2 kring atriumet på 29 m2 och takterrassen på 153 m2. Byggnadshöjd 7,5 m. Ett japanskt körsbärsträd är centrumet i atriumet och bidrar till upplevelsen av ro och harmoni.
> Forts...

FORTSATT Beskrivning

Detta hus är optimalt för en stor familj. Den sociala delen av bostaden är samlad i 70 m2 vardagsrum med fönster från golv till tak (2,8 m), matsal och köket med dess köksö. I fil, genom en skjutdörr ligger biblioteket med sina, för Ross karakteristiska platsbyggda bokhyllor och skrivbord.


Den privata mastersovrumsavdelningen erbjuder sovrum med glasad pardörr mot atriumgården, en klädkammare och ett privat badrum med dubbla handfat, dubbla duschar och givetvis vägghängd toalett med kolfilterfiltrering av lukt.

Villa Oas är därutöver utrustat med tre barnsovrum, två badrum till, ett gym, en hembio, groventré, teknikrum och ett klädvårdsrum.

Husets uppvärmningsteknik är vattenburen golvvärme som genereras av en bergvärmepump. Likt våra övriga projekt består belysningen av varmvita LED-armaturer som tillsammans med den intelligenta elstyrningen säkerställer ytterst låg elförbrukning.

Som krona på verket finns en takterrass på hela 153 m2 med plats för lounge möblering under ett glasat tak, simbar jacuzzi, utedusch, platsbyggt utekök och matplats. Terrassen kan endast angöras från atriumgården för att säkra dess avskildhet. Integriteten är tryggad av insynsskyddande murar mot entrésidan av huset.

Detta hus är, som alla andra Ross-hus, gjutet och putsat på plats. Samtliga bjälklag är platsgjutna med ingjuten golvvärme för högsta komfort. Innerväggarna är murade. Materialvalen är som vanligt gjorda för att säkra ett högt värde och ett minimalt underhåll.
 
Welcome to Live in a Work of Art ® by Ross