Skärmklipp 2016-06-29 15.36.26

LITOGRAFIHUS

Villa Lindängen

BESKRIVNING

Hustyp: LITOGRAFIHUS™. Två plan
Nettoarea m2: 142
Nödvändig byggrätt m2: 88 

Nyhet! Ross Finans
 

Den välkomponerade kvadratiska planen på 142 kvm inrymmer tre generösa sovrum, tre badrum och ett kombinerat kök - matsal- vardagsrum med mycket ljus.

Entré, kapprum, gäst wc med dusch, smakfullt kök med köksö, vardagsrum och arbetsrum på entréplan. Via den vackra gjutna trappan tar vi oss till övervåningen som består av en föräldraravdelning med eget badrum och klädkammare, två barnsovrum med inbyggda garderober, ett barnbadrum, en tvättstuga samt ett centralt rum anpassat för tv/tv-spel.

Villa Lindängen har en solid platsgjuten stomme. Väggarna byggs av EPS-element med en armerad kärna av betong, vilket gör huset både starkt och välisolerat. Taket täcks med dubbelfalsad plåt. Interiörerna i huset är ljusa och harmoniska, med gedigna och tidlösa material som håller mycket hög standard. Putsade vitmålade väggar, blonda ekgolv och grå stenmaterial bildar fond för en i övrigt modern och stilrent minimalistisk inredning.

Villa Lindängen har byggts i formen av en fyrklöver bestående av fyra klassiska villor i ett parklandskap. Tillsammans skapar de ett mycket stiligt helhetsintryck.

Live in a Work of Art ®