Skärmklipp 2016-06-29 15.36.26

LIMITED EDITION

Villa Klassic

BESKRIVNING

Hustyp: LIMITED EDITION. Två plan med hiss + takterrass

Nettoarea m2: 157
Nödvändig byggrätt m2: 96

Nyhet! Ross Finans
 

Villa Klassic har ett klassiskt men ändå modernt uttryck. Ett hus med stor dignitet som passar väl in på kulturhistorisk mark.

Villa Klassic är en stilren och ytsmart enfamiljsbostad på 160 kvm. Villan är två våningar hög plus takterrass. Byggnadshöjden är 5,5 m. Den rena formen för med sig att Villa Klassic blir både billig att bygga och energisnål att värma upp.

Den välkomponerade kvadratiska planen inrymmer fyra generösa sovrum, två badrum och ett kombinerat kök - matsal- vardagsrum med mycket ljus och rymd. Takterrassen ger utrymme för avkoppling med utsikt, samtidigt som den är skyddad från insyn. Här finns också möjlighet att placera ett bubbelbad.

Villa Klassic är utrustad med hiss, som leder från entrén upp till köket.

Interiörerna i huset är ljusa och harmoniska, med gedigna och tidlösa material. Putsade vitmålade väggar, blonda ekgolv och grå stenmaterial bildar fond för en i övrigt modern och stilrent minimalistisk inredning.

Villa Klassic är formmässigt enkel, vilket gör att den smälter in i de flesta miljöer. Den vita putsen kan bytas mot en mustigare färgskala och berikas med en traditionell klassisk fasadornamentik. På så sätt kan Villa Klassic varieras och få ett oändligt antal olika uttryck som gör att huset finner sig väl till rätta också i herrgårds- och slottsmiljöer, som kräver ett samspel med närliggande byggnader vad gäller färgsättning och formspråk.

Villa Klassic finns även i en mindre variant, Villa Lund.

Live in a Work of Art ®