Skärmklipp 2016-06-29 15.36.26

LIMITED EDITION

Villa Frihet

Beskrivning

Hustyp: LIMITED EDITION. Ett plan + suterrängvåning
Nettoarea m2: 207
Nödvändig byggrätt m2: 122 + 7 (skärmtak)
Nyhet! Ross Finans
 

6 rum och kök varav 4 sovrum och tre badrum.

Villa Frihet är ett fantastiskt suterränghus som skapar en mängd olika möjligheter för individuell anpassning till tomten. De klassiska Rossdragen finns i de mjuka svepande linjer som skapar husets front och öppnar upp sig mot utsikten.

Övre plan välkomnar ifrån huvudentré med golv av bruten Offerdalsskiffer. I anslutning till entréhallen finns avhängningsmöjligheter, en gäst-wc och ett generöst gästrum och arbetsrum.
> Forts...

FORTSATT Beskrivning

Från entréhallen leds man vidare in till husets gemensamma ytor som består av en öppen spännande planlösning med många fönster som ger en känsla av både ljus och rymd. I köket och matsalen med access ut mot terrassen finns plats för både vardag och fest för hela familjen och dess vänner. En magnifik öppen spis skapar en naturlig avgränsning till vardagsrumsdelen.
 

Suterrängvåningen nås via en elegant gjuten trappa från entréhallen. Här möts man av ett generöst umgängesrum för lek, film och träning. Härifrån fördelas familjens 3 sovrum liksom ett dressingrum, vinförråd och badrum med vackert placerat badkar. Barnsovrummen är sammanlänkade med praktisk skjutdörr i vackert spegelmotiv. Garderober finns inbyggda i varje rum och föräldrasovrummet har givetvis direkt access till sitt eget badrum samt utgång mot den nedre terrassen. I detta plan finns vidare en tvättstuga, teknikutrymme och ett förråd. Från tvättstugan kan man ha visuell uppsikt över badkarsbadande barn.

Huset byggs med samma höga materialstandard och byggmetoder som vår övriga produktion, platsgjutna stommar, ingen förekomst av spånplattor, intelligent elsystem, bergvärmepump, vägghängda toaletter och allt annat som ingår i receptet av ett äkta Rosshus.

 

Live in a Work of Art ®