Skärmklipp 2016-06-29 15.36.26

LIMITED EDITION

Villa Busviken

Beskrivning

Hustyp: LITOGRAFIHUS™. Suterräng

Nettoarea m2: 201
Nödvändig byggrätt m2: 152  +21 (skärmtak)

Nyhet! Ross Finans
 

Detta är ett hus med stor flexibilitet för ägaren. Storleken i kombination med suterrängplan skapar en mängd olika möjligheter för individuell anpassning till tomten och för familjen som blir lyckliga ägare till denna sköna skapelse.

De klassiska Rossdragen finns i de mjuka svepande linjer som skapar husets front samtidigt som en modern ton vibrerar i samspelet med den stramare baksidans raka minimalistiska uttryck.
> Forts...

Villa Atrium & Villa Busviken!
Exempel på vitputsad & stenklädd fasad

FORTSATT Beskrivning

Entrén ligger i sitt eget plan, mellan suterräng och övervåning, på husets ena kortsida. En överraskning väntar när du stiger in i huset. Dubbel takhöjd och en magnifik trappa fångar direkt din blick och skapar en oväntad glädje redan från början i detta generösa rum. Gästtoalett och en smart garderobslösning ryms också här.


Väljer du sedan att gå till vänster två steg ner så landar du i husets sociala centrum, ett umgängesrum för lek, film och aktivitet. Härifrån fördelas familjens fyra sovrum liksom den stora tvättstugan. Garderober finns inbyggda i varje rum och föräldrasovrummet har givetvis direkt access med sitt eget badrum.


Från Tv-rum och föräldrasovrum finns utgång till en övertäckt veranda där sköna stunder kan avnjutas i lugn och ro väl skyddad från väder och vind.

Väl tillbaka till entrén, går du upp för den imponerande trappan. Här möts du av husets hjärta. I välkänd Rossdesign ses vardagsrum och kök sammanvävda med två terrasser till en helhet som inbjuder till umgänge, både till vardag och fest. Den stora köksön ger plats för barnens läxläsning samtidigt som resten av familjen har utrymme för matlagning. Närheten till vardagsrummet och dess tre stora panoramafönster skapar ljus och rymd i hela våningen och som pricken över i har en lanternin placerats rakt över matplatsen. En öppen spis finns också för att skapa ytterligare känsla av kvalitet.

Husets yttre förmår att bära både puts och träfasad utan att förlora sin identitet.


Taket sedumklädes med fördel men bär även andra material utan problem. Detta gör huset lätt att anpassa till gällande detaljplaner.

Det byggs med samma höga materialstandard och byggmetoder som vår övriga produktion, platsgjutna stommar, ingen förekomst av spånplattor, intelligent elsystem, bergvärmepump, vägghängda toaletter och allt annat som ingår i receptet av ett äkta Rosshus.

 

Live in a Work of Art ®