Skärmklipp 2016-06-29 15.36.26

ATTEFALLSHUS

MAGNOLIA

Beskrivning:

Magnolia är en bygglovsfri Attefallskomplementbyggnad designad för att erbjuda en väl fungerande, rymlig och vacker extra bostad.

Uppbyggnaden med Isotimber gör den hälsosam, energieffektiv och hållbar.

Dess arkitektur och lusthusuttryck är gjord med avsikt att det skall vara både möjligt och tacksamt att placera byggnaden på en framträdande plats, så som framför dess huvudbyggnad. Lusthuskaraktären återspeglar sig även i interiörens rymd, ljus och öppenhet.

Ytterpanelens silikatbehandling med Sioo säkrar en underhållsfri och ljus lyster åt byggnaden. Vid entrén finns en integrerad klädförvaring bakom en skjutdörr.
Trinettköket kommer från Storsjökök AB och är Ferrari pianolackat, med bänkkylskåp, ho och keramisk häll samt överskåp i samma färg. En halvvägg avgränsar matplatsen från sov- och umgängesdelen. På så sätt definierar rummen med bibehållen rymdupplevelse. En 120 cm bred säng platsar perfekt och fungerar som soffa under dagarna. Tillsammans med ett sidobord och en fåtölj fungerar rummet utmärkt som ett ljust och trivsamt vardagsrum. Rummet är utrustat med ett specialritat skrivbord vid ett av de tre stora fönstren. En skjutdörr avgränsar en integrerad klädgarderob.

Ett fabriksbyggt helkaklat badrum från Part AB
(levereras normalt till hotelbyggen) med vägghängd toalett, handfat, spegel och glasduschdörr bidrar till upplevelsen av kvalité och funktion i toppklass.

Belysningen består av vackert placerade dimringsbara ledspottar. För ytterligare detaljer om byggnaden se separat specifikation.

Welcome to Live in a Work of Art ® by ROSS

CEO, Arkitekt SAR/MSA Pål

Live in a Work of Art ®

Leverantörer till Attefallshusen
 

www.isotimber.se / Tillverkare & leverantör av Attefallshusen & kompletta badrum från www.partab.nu till konsument

www.heralex.se / Leverantör av Solarventi Luftsolfångare

www.abkarlhedin.se / Leverantör av borstad naturpanel

www.ross.se/ Arkitekt som designat Attefallshusen

www.norrlands.se / Leverantör av tak & väggpanel

www.sioo.se / Leverantör Impregnering-panel

www.slutagrav.se / Leverantör av markskruv

www.storsjokok.se  / Leverantör av kök

 

Se när Martin Timell bygger ett miljövänligt attefallshus designat av Ross!