Skärmklipp 2016-06-29 15.36.26

Dagens Industri! Miljöhuset som rundar elnotan.

Dagens Industri använder fyra sidor för att presentera och berätta om Villa Äntligen!

DI, lördagen den 28 september 2013, presenterar och berättar om Villa Äntligen och hur miljöhuset designat av Ross  klarar att pressa elnotan!

Huset som är ett exklusiv design från Ross har i samarbete med beställaren, Magnus Gustafsson, tagits fram med avsikten att få ner energiförbrukningen så långt som möjligt utan att ge avkall på design, funktion och livskvalité för dem som skall leva där.

Kombinationen mellan Ross både klassiska och ultramoderna design, beställarens vilja och kunskap att lyfta in ny, avancerad teknik tillsammans med en alltid närvarande nyfikenhet, har skapat en helt ny nivå på privatboendet. En nivå som kommer att sätta sin prägel på framtidens hus från Ross.

Läs hela artikeln i bifogad pdf.

PS. Villa Äntligen är också nominerad som en av tre finalister till Årets byggnad 2013 i Hanninge kommun. Rösta här! innan 20 okt.

Urval artiklar